Category: Diversen

100ste vestiging Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service heeft haar netwerk met 9 nieuwe vestigingen uitgebreid. Het totaal aantal komt daarmee nu op 100 in Nederland. Visser in Nijkerk, Autopalace in Apeldoorn, Kampen en Raalte, Mulders in Tiel, Mestrom in Groesbeek, Hekkert in Sittard, De Bliek in Oostburg en Van Beek Oudenbosch zijn de nieuwe Eurorepar Car Service vestigingen.

Van Beek in Oudenbosch is de 100ste vestiging. Het bedrijf wil ook haar andere 3 vestigingen aansluiten bij de snelgroeiende formule. Edwin van Beek: “Eurorepar Car Service is als multimerken aftersalesformule een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening. Enerzijds zochten we een goed alternatief voor onze Citroën rijdende klanten met modellen van de oudere bouwjaren en daarnaast zijn we vanaf nu prima in staat om ook alle andere merken in ons werkgebied te voorzien van kwalitatief goed en scherp geprijsd onderhoud en reparatie.”

Nog eens 30 vestigingen in 2021

De belangstelling voor de Eurorepar Car Service-formule is onverminderd. De groei van het aantal vestigingen gaat dan ook onverminderd door volgens Harm Nieboer van Eurorepar. “De ambitie voor volgend jaar is om verder te groeien met zo’n 30 vestigingen, maar het is niet een doel op zich. Belangrijker is het om bedrijven te vinden die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en daarnaast bereid zijn om te investeren in de toekomst.”

Europese formule

Op dit moment zijn er ruim 3.600 Eurorepar vestigingen in Europa. Uniek binnen de formule is het eigen EuroRepar onderdelengamma. Het betreft een complete onderdelenlijn voor alle merken, met de beste verhouding tussen kwaliteit, prijs en prestaties. Met tevens een garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeid.

www.eurorepar.nl

Dit bericht delen?