Category: Diversen

200 Blue Corner laadstations bij Profile vestigingen in de Benelux

Profile Internationaal heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Blue Corner. De Belgische aanbieder van laadsystemen gaat Profile-vestigingen in de Benelux voorzien van laadstations voor zowel eigen als publiekelijk gebruik. Naar verwachting worden nog dit jaar de eerste laadstations in gebruik genomen.

Elke dag stappen steeds meer mensen over op elektrisch rijden in de zakelijke markt, maar ook particulieren. Dat vraagt om een aangepaste infrastructuur en de juiste diensten. Profile en Blue Corner werken daar continu aan. Naast de installatie van de laadstations zal Blue Corner ook de serviceverlening verzorgen. Het gaat in totaal om zo’n 200 laadstations en minimaal 1 laadstation met 2 stopcontacten per vestiging.

‘Profile Electric’-concept
In juni introduceerde Profile het concept voor elektrische voertuigen bij alle ondernemers. Met dit totaalconcept kan Profile de berijders volledig ontzorgen op het gebied van reparatie, onderhoud en banden. Het concept bestaat uit vier onderdelen, die elk een specifieke invulling krijgen en achtereenvolgens worden geïmplementeerd. Het gaat om training, equipment, branding en product & services.


Met het totaalconcept worden de Profile-vestigingen e-ready gemaakt. Kennis over de belangrijkste risico’s bij het omgaan met hoog voltage maakt integraal deel uit van de basistraining en is voor alle Profile-medewerkers verplicht. Alle onderhoudsmonteurs volgen de training tot EV Voldoende Opgeleid Persoon (VOP).


www.profile.nl

Dit bericht delen?