Category: Autowas en onderhoud

2e editie Car Wash Show Europe in RAI Amsterdam

In 2015 organiseerde Car Wash Show Europe haar eerste professionele carwash event voor de hele Europese markt. De 2e editie vindt van 25 t/m 27 september plaats in de Amsterdam RAI. Car Wash Show Europe is volgens de organisator het eerste en enige evenement in Europa dat zich uitsluitend concentreert op de carwash markt en de carwash ondernemers. Voor meer details kijkt u even op www.carwashshow.eu.

Beursbezoekers hebben de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te zien, te reageren op waar de industrie heen gaat en een blik op de toekomst te werpen. De exposanten, afkomstig uit vele verschillende landen, presenteren tijdens Car Wash Show Europe een goed overzicht van hun vaak zeer innovatieve producten.

Innovatiecentrum

Dit jaar zal Car Wash Show Europe het Innovatiecentrum presenteren. Hier komen de experts in de carwash samen om de moderne technologie en producten van de industrie te laten zien. Het Innovatiecentrum is een gedeelde ruimte op de beursvloer, waar exposanten hun meest baanbrekende producten kunnen presenteren. Op basis van de stemmen van bezoekers wordt aan het meest innovatieve product de Car Wash Show Europe Innovation Award toegekend.

Europese carwash klantenstudie

Tijdens de Car Wash Show Europe worden de resultaten van de eerste Europese carwash klantenstudie bekend gemaakt. Het rapport, dat wordt gepresenteerd door de Internationale Carwash Associatie, bestudeert carwash bezoekers in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen en Zweden over voorkeuren, houdingen en gedrag bij het wassen van auto’s.

Met educatieve sessies, netwerk events en car wash tours is Car Wash Show Europe een uniek en effectief platform voor carwash eigenaren en exploitanten, om zich te oriënteren op alle mogelijkheden de bedrijfsvoering verder te verbeteren.

www.carwashshow.eu

Dit bericht delen?