Category: Banden & wielen

Alliance Automotive Group Benelux neemt Ronden Banden over

Ronden Banden is als bandengroothandel actief in Gelderland, Overijssel, en Noord-Brabant. Ze leveren alle soorten merkbanden en hebben continu 20.000 banden op voorraad. Ronden Banden wordt per 31 maart 2024 onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB).

Ronden Banden levert ook een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder een bandenhotel. De organisatie bestaat uit ruim 50 werknemers en een wagenpark van 18 bedrijfsbussen, waaronder een servicetruck voor truck assistentie. Vanuit Doetinchem, Goor en Nijmegen leveren ze aan professionals zoals autobedrijven, fleetowners, transportbedrijven, loonwerkers en de industrie.

Tyres-On

Met uitgebreide kennis, assortiment, beschikbaarheid en dienstverlening zal Ronden Banden een boost geven aan de PartsPoint vestigingen. Ook deelnemers aan de banden business booster van AAGB, Tyres-On, gaan profiteren van nog meer specialistische kennis die alle Ronden medewerkers meebrengen.

Truckbanden

Rob Visser, Director Network bij AAGB laat weten: “Ronden Banden heeft enorme kennis op het gebied van personen en truck banden. Die kennis sluit heel mooi aan bij onze huidige bandenpropositie en biedt ons ook mogelijkheden voor de verkoop van truckbanden. Gezamenlijk kunnen we nog betere ondersteuning bieden aan onze afnemers. We zijn ook enorm verheugd dat het geweldige team van alle Ronden vestigingen meegaat en gelooft in onze kracht en visie.”

Maurice Kock, eigenaar van Ronden Banden legt uit: “Via Tyrenet zijn we in gesprek geraakt en tot de conclusie gekomen dat AAGB en Ronden Banden een sterke match zijn. Zowel AAGB als Ronden Banden zijn de laatste jaren haar dienstenpakket aan het uitbreiden en nu komt dat alles bij elkaar. Gezamenlijk gaan we in de toekomst een zeer sterkere partner zijn voor onze klanten.”

www.allianceautomotivegroupbenelux.nl

Dit bericht delen?