Category: Diversen

Auto Prof 2023 in de startblokken

De vakbeurs Auto Prof op 31 januari, 1 en 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem staat in de startblokken. Het kennisprogramma biedt op elke beursdag 13 verschillende sessies over uiteenlopende actuele onderwerpen. Het deelnemersveld van de beurs, inclusief het schadeherstelplein, is de afgelopen weken nog flink gegroeid.

“Wij zijn op dit moment druk bezig met de allerlaatste voorbereidingen. Morgen gaan we van start en we hebben er zin in! De afgelopen weken hebben zich nog flink wat mooie namen ingeschreven, zoals CBX Equipment, Autovakmeester, Evers Equipment en VelgenProf. Het deelnemersveld zorgt voor een goede afspiegeling van de branche. Voor deze editie zetten we vol in op interactie, onder andere op het schadeherstelplein. Lakken, polijsten, bumper reparaties, PDR, ruitherstel, coatingstechnieken, velgen reparaties; het komt allemaal voorbij. Niet alleen in aanbod maar bovenal ook in demonstraties. Daarnaast staat de nieuwe Demo Arena vol met bekende namen die hier gedurende de beursdagen live demonstraties en workshops geven. Van voltagemetingen en het spoelen van airco-systemen tot het zelf oplossen van storingen. Bezoekers krijgen de kans om producten en werkzaamheden zelf te ervaren bij de exposanten op de Demo Arena”, zegt Malou Peters namens de beursorganisatie.

Veelzijdig kennisprogramma

Het kennisprogramma van Auto Prof 2023 biedt een actueel en veelzijdig programma. Elke beursdag worden maar liefst 13 verschillende kennissessies gegeven over uiteenlopende en actuele onderwerpen: EV, waterstof, SERMI en APK zijn slechts een greep uit de onderwerpen die tijdens het kennisprogramma van Auto Prof 2023 aan bod komen. Aan het woord komen onder andere ATC, BOVAG, RDW, Autodistribution en E-division.

De Auto Prof is op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2023 van 15.00 tot 22.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Bezoek is gratis.  

www.autoprof-vakbeurs.nl

Dit bericht delen?