Category: Diversen

Auto Prof werpt blik vooruit op editie in 2023

De vakbeurs Auto Prof maakt de eerste onderdelen bekend voor de komende editie op 31 januari, 1 en 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Het grootste onafhankelijke platform van Nederland is hét moment om elkaar in groten getale weer te zien. Deze editie staan de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de branche centraal.

“Na een geslaagde editie in april vindt Auto Prof weer vertrouwd plaats aan het begin van het jaar”, zegt Malou Peters namens Auto Prof. Naast een hoop bekende partijen zijn er dit jaar ook veel nieuwe deelnemers aanwezig, waaronder op het gebied van schadeherstel. Zoals gewend staat ook kennisdeling centraal via de welbekende domes midden op de beursvloer. “Wij vinden het erg belangrijk dat de inhoud van deze sessies past bij de wensen en de dagelijkse uitdagingen van de automotive professional. Wij inventariseren nu bij de bezoekers over welke relevante onderwerpen zij graag meer kennis op willen doen.”

Demo Arena

Niet alleen op de stands en in de kennisdomes wordt kennis uitgewisseld tijdens de komende editie. Ook de Demo Arena, geïntroduceerd in 2022, keert terug. Peters: “De Demo Arena werd enthousiast ontvangen door de bezoekers. Dit jaar wordt de Demo Arena uitgebreid tot een platform vol interactieve demonstraties.” Het programma maakt de organisatie binnenkort bekend.

De komende editie van Auto Prof is op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem.  

www.autoprof-vakbeurs.nl

Dit bericht delen?