Category: Autowas en onderhoud

Axalta sluit nieuwe overeenkomst met Donkervoort Automobielen

Axalta Refinish Nederland en exclusieve supercarfabrikant Donkervoort Automobielen uit Lelystad zetten het partnerschap voort na een reeds succesvolle samenwerking van drie jaar. Beide partijen hebben recent een contractverlenging getekend voor wederom 3 jaar, voor zowel het spuitwerk als het verrichten van schadeherstel werkzaamheden aan Donkervoort auto’s.  

Denis Donkervoort, Managing Director van Donkervoort Automobielen, zegt: “Onze hernieuwde samenwerking met Axalta Refinish onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Axalta’s expertise is essentieel om de distinctieve kwaliteit van onze supercars te waarborgen.”

Zowel Donkervoorts in productie als Donkervoorts met schade worden als onderdeel van deze samenwerking gespoten of hersteld door bedrijven die zijn aangesloten bij het netwerk van Axalta Refinish Nederland. Dit netwerk omvat het gehele portfolio van de Axalta lakmerken inclusief Cromax, Spies Hecker en Standox. Donkervoort eigenaren kunnen zo blijven rekenen op spuitwerk van uitmuntende kwaliteit en vakkundig schadeherstel.

Het beste op het gebied van spuitwerk

Ernst-Jan Groenevelt, Direct Business Manager Nederland en België voor Axalta Refinish zegt: “Wij richtten ons beide op innovatieve technologieën en vakkundig maatwerk, een samenwerking lag dan ook voor de hand. Wij zijn er erg trots op dat wij na drie succesvolle jaren, deze samenwerking kunnen voortzetten en Donkervoort het beste te kunnen blijven bieden op het gebied van spuitwerk en schadeherstel”.

Donkervoort Automobielen is in 1978 opgericht door Joop Donkervoort en wordt vanaf 2021 geleid door tweede generatie Denis Donkervoort, en heeft meer dan vijftig medewerkers in dienst. Vanuit de fabriek in Lelystad levert Donkervoort jaarlijks 40 tot 50 auto’s aan eigenaren in onder meer Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

www.refinish.axalta.eu

www.donkervoort.com/nl 

Dit bericht delen?