Bedrijf

C&E Turbochargers

foto nw

C&E Turbochargers is het adres voor alles dat met turbo’s te maken heeft! Turbo revisie, nieuwe originele en nieuwe aftermarket turbo’s. De innovatieve werkplaats en testapparatuur zorgen voor een turbo die jarenlang zorgeloos meegaat. De turbo-specialist levert turbo’s van Garrett, BorgWarner, IHI, Mitsubishi, Holset, Continental en Bosch Mahle turbo systems. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen lijn turbo’s die uitblinken in prijs-kwaliteitverhouding.

De producten worden gemaakt met de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder personenauto’s, vrachtwagens, schepen, industrie en landbouwvoertuigen. De turbo’s zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur of het opnieuw moeten uitvoeren van een reparatie.

Bovendien bied C&E uitstekende klantenservice, waaronder technische ondersteuning en een team van experts die u graag op weg helpt. Neem contact en ontdek wat C&E Turbochargers voor u(w turbo)  kan betekenen!

Dit bericht delen?