Bedrijf

Westfalia Benelux B.V.

westfalialogo

Westfalia Benelux is in eerste instantie een afzetkanaal van Westfalia trekhaken en kabelsets voor de aftersales markt. De bedrijfsfilosofie en werkethiek van Westfalia Benelux laat zich niet zo eenvoudig vergelijken met de andere concurrerende merken.

De trekhaken van Westfalia zijn een resultaat van Duitse degelijkheid en technisch inzicht. Het programma voldoet ruimschoots aan Europees vastgestelde normen en keurmerken. Westfalia heeft een van de meest efficiënte en productiefste fabrieken van Europa. Dit is het resultaat van een evenwichtige kijk op productieprocessen en innovatie.

Door de succesvolle samenwerkingsverbanden met de automobielfabrikanten heeft Westfalia een enorme reputatie en know-how opgebouwd. Dit uit zich direct in het uiterlijk en de functionaliteit van haar producten. Een trekhaak is een functionaliteitartikel en heeft eigenlijk niet als doel een cosmetische meerwaarde te creëren voor een auto, maar het hoeft deze ook niet te ontsieren. Daarom heeft Westfalia de verticaal afneembare trekhaak ontwikkeld. Het beste van 2 werelden: het is functioneel en betrouwbaar en als men de kogels afneemt blijft het aanzicht van het voertuig onaangetast.

Dit bericht delen?