Category: Diversen

Betaalbaar en flexibel autodelen met MooveSharing

Moove Connected Mobility, expert op het gebied van automotive telematica, helpt haar klanten met MooveSharing de efficiency van hun wagenpark drastisch te verbeteren. MooveSharing is een nieuwe service voor autodelen en voor iedere organisatie bereikbaar en bovendien snel te implementeren.

MooveSharing is een geavanceerde app die gekoppeld is aan een ontwapenend eenvoudig stukje hardware. Die hardware is de MooveBox, waarin de sleutel van het te delen voertuig wordt geplaatst. De gebruiker bedient de MooveBox met zijn of haar MooveSharing-app. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Geschikt voor vrijwel elk voertuig

Plaatsing van de MooveBox is in vrijwel elk voertuig mogelijk. Omdat de MooveBox niet hoeft te worden ingebouwd, is er ook geen sprake van hoge inbouwkosten. Zodra de fleetmanager de gebruikers heeft geautoriseerd, is de poolauto klaar voor gebruik door meerdere mensen. Zonder sleuteloverdracht, zonder gedoe. Geautoriseerde medewerkers kunnen met de handige reserveringsmodule in MooveSharing een auto ook online reserveren.

Een veelgehoord bezwaar is dat autodeelsystemen niet werken in parkeergarages doordat daar geen of slechts een zwak telefoonsignaal is. Moove heeft voor MooveSharing echter gekozen voor Bluetooth, zodat het systeem altijd en overal werkt. Dus ook bijvoorbeeld vier parkeerlagen onder de grond. MooveSharing is er in diverse abonnementsvormen, vanaf slechts € 9,50 per maand, en is toepasbaar in diverse situaties.

AutoBinck Group

De activiteiten van Moove sluiten goed aan bij de andere bedrijven en deelnemingen van AutoBinck Group. AutoBinck, gevestigd in Den Haag, is een van de grote spelers op de Europese mobiliteitsmarkt. Het bedrijf is actief in acht Europese landen en telt vier divisies: Car Distribution & Retail, Leasing & Finance, Part & Accessoires en Smart Mobility.

www.moovesharing.com

Dit bericht delen?