Category: Diversen

Boekhoudkoppeling SnelStart en AutomaaT GO gecertificeerd

Recent kondigde SnelStart aan te stoppen met de ontwikkeling van hun module Garage vanwege problemen om deze actief door te ontwikkelen.
‘Die aankondiging bracht een behoorlijk potentieel op de markt”, aldus Peter Kuijpers, commercieel directeur bij CSW Software. ‘Dat hebben we flink gemerkt. We kregen het ene na het andere telefoontje van SnelStart gebruikers en zijn dan ook erg blij met de officieel gecertificeerde koppeling met SnelStart’.

API koppeling
CSW Software had al langere tijd een koppeling met het boekhoudpakket van SnelStart in de markt draaiend. Door de recente ontwikkelingen is besloten om deze koppeling nu ook officieel te laten certificeren. ‘Na certificering van een API koppeling is het voor de klant mogelijk om software op eenvoudige wijze te integreren. Op termijn zullen alle oude gateway koppelingen verdwijnen en worden vervangen door gecertificeerde API koppelingen. Onze missie is moeilijke dingen makkelijk te maken voor ondernemers’, zegt Edwin van Benten, accountmanager bij SnelStart.

De koppeling werkt heel simpel. Facturen worden gemaakt in AutomaaT GO en automatisch doorgeschoten naar de boekhouding van SnelStart. De rest van de boekhouding wordt in het externe boekhoudpakket gedaan. CSW Software heeft voor klanten van SnelStart Garage een speciaal aanbod waardoor zij tegen een fors gereduceerd tarief kunnen overstappen.

www.automaat.cc

Dit bericht delen?