Category: Diversen

Gebruikte machines: Nog tot 01-02-22 bieden op hoogwaardige machines uit de automobielindustrie

De autosector is in beweging. Duurzaamheid, digitalisering en een sterke concurrentiedruk tussen verschillende producenten bepalen de huidige situatie van de sectoren en plaatsen de fabrikanten telkens voor nieuwe uitdagingen. Wie wil blijven concurreren moet zijn machinepark uitbreiden en het upgraden met moderne industriële robots en CNC-machines.

Maar het kopen van nieuwe machines past niet bij een duurzame handelwijze en kan ook hoge kosten veroorzaken. De aankoop van gebruikte machines is dan ook een goede mogelijkheid om het eigen machinepark uit te breiden.

Veiling: laatste dagen

Op veilingplatforms zoals Surplex is een grote keuze uit zo goed als nieuwe, professioneel getaxeerde machines te vinden. Ook autofabrikanten vinden daar de juiste machines: Van snijmachines tot industriële robots en CNC-freesmachines. Tot en met 01-02-22 worden hoogwaardige machines en uitrusting uit een Nederlandse auto onderdelenfabriek ter veiling aangeboden. Onder de goed onderhouden gebruikte machines bevinden zich de volgende modellen:

GEISS FZ 2250 x 600 CNC-snijmachine

KONECRANES CXTD150 brugkraan

SPERO SR 4060 HL S5 industriële robot

AXIOM Robotcoupe 230 TTF CNC-freesmachine

LK G-90 C coördinatenmeetmachine

De machines kunnen op afspraak worden bezichtigd. Door aankoop van een gebruikte machine via Surplex krijgt de koper een deskundige totaalservice. Van de eerste beoordeling van de machines tot de demontage en verzending kunnen klanten vertrouwen op de experts van Surplex.  

Over Surplex
Surplex is een van de toonaangevende Europese industriële veilinghuizen en handelt wereldwijd in gebruikte machines en bedrijfsinrichtingen. Het 16-talige veilingplatform surplex.com registreert jaarlijks ongeveer 50 miljoen paginabezoeken. Op meer dan 500 online veilingen worden per jaar meer dan 55.000 industriële goederen verkocht. De in Düsseldorf gevestigde onderneming heeft kantoren in veertien Europese landen. Meer dan 200 werknemers uit 20 landen zorgen voor een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro.

www.surplex.com/nl/

Dit bericht delen?