Category: Autowas en onderhoud

Hoger werkplaatsrendement met reinigingsproducten Tec4

Tec4 levert een zeer hoogwaardig programma producten voor brandstof- en motorreiniging. De prijs-kwaliteit verhouding maakt het hele assortiment zeer interessant voor elk autobedrijf.

Het aanbieden van Tec4 producten aan de klanten bij onderhoudsbeurten biedt garagisten de mogelijkheid het onderhoud een kwaliteitsimpuls te geven en dus de klanttevredenheid een enorme boost. En veel minder onverklaarbare klachten waardoor allerlei motorstoringslampjes gaan branden, een lager brandstofverbruik en veel minder verlies van vermogen.

Netto marges aanzienlijk omhoog

Frans van Rijckevorsel, eigenaar van TEC4 Nederland: ‘Wij werken met een concept dat per monteur per jaar minimaal € 3000,- netto marge oplevert. Dus samenwerken met Tec4 levert een hogere klanten tevredenheid, minder garantiekosten en meer rendement voor de werkplaats op. Tec4 produceert alle producten in eigen beheer en gebruikt daarvoor de hoogste kwaliteit grondstoffen die er verkrijgbaar zijn. Ik durf zondermeer te beweren dat Tec4 wat betreft prijs-kwaliteit verhouding beter presteert dan andere producten die er in de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn’.

Diesel Injector Cleaner

Een populair product is de Tec4 Diesel Injector Cleaner. Diesel is een organisch product en bij verbranding of natuurlijke veroudering ontstaat vervuiling. Deze zet zich af op belangrijke onderdelen van de motor, vooral op de injectoren, de inlaat- en uitlaatkleppen en op de EGR kleppen. Door deze vervuiling ontstaat een nadelig effect op de motorefficiëntie wat resulteert in vermogensverlies en een verhoogd brandstofverbruik. Tec4 Diesel Injector Cleaner is specifiek ontworpen om schadelijke vervuiling die zich op de injectoren heeft gevormd veilig en effectief te verwijderen.

www.tec4.nl

Dit bericht delen?