Category: Autowas en onderhoud

Mobil-smeermiddelen nu verkrijgbaar bij Platinum International

Platinum International heeft een leveringsovereenkomst afgesloten met Exxon Mobil voor het toonaangevende merk voor synthetische motorolie Mobil 1. Platinum International gaat de smeermiddelen uit het Mobil1, Mobil Super en Mobil Delvac assortiment leveren voor de Nederlandse automotive sector.

Platinum International heeft zicht tot doel gesteld de programma’s Mobil1 voor personenauto’s en bedrijfsvoertuigen toegankelijker te maken voor leveranciers die een premiummerk willen aanbieden aan zowel garagisten als particuliere klanten.

Geen grote voorraden en 24-uurs levering

Platinum International biedt haar klanten veel logistieke voordelen. De snelle en adequate 24-uurs levering zorgt ervoor dat er niet geinvesteerd hoeft te worden in een grote voorraad. Men kan precies de benodigde hoeveelheid bestellen en zit dus niet vast aan een minimum bestelhoeveelheid of waarde. Traditioneel vragen leveranciers van smeermiddelen vaak om grote minimale bestelhoeveelheden en is er niet zelden een doorlooptijd van 3-5 dagen. Bij Platinum bestelt u als u dat wilt 1 Mobil 1 liter fles en krijgt u deze de volgende dag al geleverd.

Platinum biedt haar klanten optimale marketingondersteuning zoals flyers, brochures en banners voor website. Daarnaast ontwikkelt men marketingcampagnes om de bekendheid van het merk verder uit te bouwen.

Dit bericht delen?