Category: Banden & wielen

Nieuw bij A1 Keurmeesters: Techno Vector 3D wieluitlijners met WideScope-technologie

Techno Vector 3D wheel alignment systems zijn de nieuwe generatie wieluitlijners. Door de nieuwste innovaties en technologieën zijn de Techno Vector 3D-wieluitlijners  optimaal voor een snelle en volledige uitlijning van de wielen. Hierbij kan worden gekozen tussen een 2 of een 4 camerasysteem, waarbij het 4 camerasysteem met 1 meting alle uitlijnhoeken van de wielen bepaalt.

De belangrijkste innovatie van de Techno Vector 3D-wieluitlijners is de WideScope-technologie, die uniek is in de wereld. Dankzij deze technologie is het operationele bereik van de uitlijner, bij een hefbrug, tweemaal zo groot als die van vergelijkbare wieluitlijners, zonder dat de camera’s in hoogte moeten worden versteld. De camerabalk of losse camera’s kunnen nagenoeg op een willekeurig positie ten opzichte van het voertuig worden gemonteerd. Hierbij zijn de enige randvoorwaarden dat de positie van de camera’s ten opzichte van elkaar niet verandert en dat de camera’s in het gewenste hefbereik de targets kunnen blijven zien.

Correcties real-time volgen

De metingen kunnen op vloerniveau worden uitgevoerd waarna de correcties van de wielstanden, op aanpassingshoogte, real-time kunnen worden gevolgd. Het systeem is uit te breiden met een tablet voor optimaal inzicht in de uitgevoerde aanpassingen aan de wielstanden.

De Techno Vector voert metingen uit door zeer nauwkeurige 3D-positieregistratie van de targets, welke op de wielen zijn geplaatst. Door eenvoudige procedures, zoals een rolcompensatie meting, worden alle wiel-uitlijnhoeken en posities van de wielen ten opzichte van elkaar berekend.

Breed toepasbaar

Techno Vector 3D-wieluitlijners zijn ontworpen om metingen te verrichten en aanpassingen te registreren aan zowel stuurbare als niet-bestuurbare assen van auto’s, vrachtwagen en trailers. Techno Vector 3D-wieluitlijners zijn geschikt om te worden gebruikt in onder andere auto- en vrachtwagenbedrijven, bandenbedrijven en servicestations.

Introductie-aanbieding

A1 keurmeesters is voor Nederland en België het aanspreekpunt voor Techno Vector garage-equipment. Tot en met 15 juni 2018 men een mooie introductie-aanbieding op de Techno Vector 7 Aluminium. Check daarom even de website.

www.a1keurmeesters.nl

T 0570-597837

Dit bericht delen?