Category: Banden & wielen

Nieuwe zomerprofielen Inter-Sprint private label assortiment

Europa’s grootste particuliere bandenimporteur en -distributeur Inter-Sprint Banden biedt een assortiment met premium- en midrange merken, exclusieve- en private labels die snel en accuraat geleverd worden.

Inter-Sprint heeft een totale eigen voorraad van ongeveer 3 miljoen banden en meer dan 17.000 unieke artikelen. Banden in elk segment van de markt, zoals PCR, LT, TBR, MOTO zijn direct uit voorraad leverbaar, in elk prijssegment en elke categorie.

Nieuwe zomerprofielen private labels

ISB blijft haar bandenassortiment vernieuwen en uitbreiden en zorgt voor een gezonde eigen, fysieke voorraad waaruit haar klanten kunnen kiezen. Ook binnen het assortiment Private labels biedt het bedrijf een ruime keuze. Budgetmerken Mastersteel en Roadhog worden onder de verantwoording van Inter-Sprint geproduceerd. Beide merken komen in september met nieuwe PCR zomerprofielen op de markt.

Mastersteel  

Zomerbanden vormen de basis van het innovatieve Mastersteel assortiment. De 3 PCR zomerprofielen krijgen een kwalitatief hoogwaardige opvolger met eveneens zeer goede rij- en remeigenschappen. De profielen zijn afgestemd op de eindgebruikers. De Clubsport 2 is dé ideale autoband voor de kleinere gezinsauto. De Prosport 2 richt zich op de grotere en zwaardere auto’s en de Supersport 2 is een UHP band voor grotere auto’s in het middensegment, het luxere topsegment én de sportieve klasse.

De nieuwe Mastersteel zomerprofielen worden eind september verwacht. De Clubsport 2 verschijnt in 8 maten van 14” en 15”, de Prosport 2 in 33 maten van 14” t/m 16” en de Supersport 2 in 42 maten van 17” t/m 20”.

Roadhog  

Roadhog zomerbanden kenmerken zich door de speciale profielopbouw met als basis de doorlopende lengtegroeven. Dat geldt ook voor de nieuwe PCR profielen RGS02 en RGHP02. Beiden hebben gelijke specificaties met het verschil dat de RGHP02 de High Performance uitvoering van de RGS02 is.

De RGS02 en RGHP02 worden eind september verwacht. De RGS02 gaat verkocht worden in 41 maten van 14” t/m 16”. De RGHP02 verschijnt in 42 maten van 17” t/m 20”.

Sterke logistieke partner

Inter-Sprint is Europa’s grootste distributeur voor banden en biedt een sterk aanbod in premium/OE merken, met name in de SUV/UHP range en Truck banden. Het volledige assortiment van premium, quality- en exclusieve merken én private labels is zeer concurrerend. Met “just in time” leveringen is ISB een sterke logistieke partner. Het zeer betrouwbare E-commerce systeem en ook de nieuw ontwikkelde en gebruiksvriendelijke bestel-app is 24/7 beschikbaar. En dit alles real-time.

www.inter-sprint.nl

Dit bericht delen?