Category: Banden & wielen

Overlander lanceert computergestuurde profieldieptemeter Ravaglioli

Als special partner van Ravaglioli Italië is Overlander Werkplaatsinrichting zeer tevreden met de nieuwste aanwinst van Ravaglioli als uitbreiding in het wielservice programma.

De computergestuurde banden profieldieptemeter WS100 serie van Ravaglioli maakt de metingen in de werkplaats sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren en draagt zorg voor meer omzet. Waar eerst een monteur elke band apart moest opmeten doet de computer het werk binnen enkele seconden. De profieldieptemeter kan zowel binnen als buiten (overdekt) gebruikt worden.

 

Opbouw of inbouw

Ook kan er gekozen worden voor een opbouw of een inbouw variant met de volgende toepassingen. Het Stand Alone type WS101 bestaat uit een computer op een rolwagen inclusief toetsenbord, scherm en printer. Als optie kan deze computer worden aangesloten op het werkplaats netwerk. De software is geschikt voor het Windows besturingssysteem.

Profieldieptemeter type Intergrated WS103 kan verwerkt worden in een al bestaande teststraat van Ravaglioli alsmede uitlijncomputer. Het besturingssysteem wordt geïnstalleerd in het software pakket van de aanwezige apparatuur. Type Quick Check WS102 werkt alleen als er gebruik kan worden gemaakt van het netwerk in de werkplaats. Met deze versie kunnen rapporten worden afgedrukt en direct worden meegeven aan de klant.

De Ravaglioli profieldieptemeter maakt in enkele seconden een analyse van alle banden inclusief persoonlijk rapport.

www.overlander.nl 

Dit bericht delen?