Category: Banden & wielen

Twee nieuwe modellen Monaco Wheels

Met haar recente rebranding zet Monaco Wheels een strategische en ambitieuze stap die het gezicht van het merk transformeert en nauw aansluit bij de behoeften van de markt. Monaco Wheels heeft haar website verrijkt met vier segmenten: tuning, electric, comfort en luxury. De rebranding  wordt gevierd door het introduceren van twee nieuwe modellen velgen.

Model GPX is een Europese productie en in twee kleuren verkrijgbaar: glimmend zwart en glimmend zwart gepolijst. Monaco Wheels GPX velgen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook TÜV gecertificeerd. De TÜV-certificering staat garant voor kwaliteit en veiligheid. De velgen passen perfect bij diverse automerken en modellen, waar de speciale focus op het luxe segment duidelijk terug te zien is. Het elegante Y-multispoke design en de mogelijkheid tot het overzetten van de originele naafkappen maken de Monaco Wheels GPX velgen een onmisbaar pronkstuk voor autoliefhebbers. De Monaco Wheels GPX is verkrijgbaar in 19 en 20 inch.

GP11: sublieme elegantie

Bij de Monaco Wheels GP11 draait het om sublieme elegantie. De velg biedt een verfijnde gedraaide Y-multispoke vormgeving die een auto naar een hoger niveau tilt. Het model is verkrijgbaar in de kleuren glimmend zwart, glimmend zwart gepolijst en glimmend zwart met gepolijste rand. Ook deze velgen passen perfect bij diverse automerken en modellen, met wederom een sterke focus op het luxe segment. Net als bij de GPX biedt de GP11 ook de mogelijkheid tot het overzetten van de originele naafkappen. De Monaco Wheels GP11 is verkrijgbaar in 18 en 19 inch.

www.inter-tyre.nl

Dit bericht delen?