Category: Banden & wielen

Tyfoon introduceert twee nieuwe winterbanden

Tyfoon is al meer dan 25 jaar het succesvolle private label van Inter-Sprint banden uit Moerdijk. Na de succesvolle introductie van de zomerband Successor 7 introduceert Tyfoon nu twee nieuwe winterbanden: de Eurosnow 3 voor personenwagen én SUV’s en de Winter Transport 3 voor transport- en bestelwagens. Uiteraard zijn beide banden voorzien van het 3PMSF symbool.

Tyfoon-banden worden in de EU geproduceerd door de grootste bandenfabrikant van Duitsland. Met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen ontwerpen en produceren zij voor Tyfoon de modernste banden. Door de opbouw van de band, de rubbersamenstelling en de keuze van het profiel presteren Tyfoon banden zelfs onder extreme omstandigheden optimaal. Tyfoon biedt een hoogwaardig en compleet assortiment tegen een zeer concurrerende prijs. Het complete Tyfoon assortiment bestaat uit 11 moderne profielen en meer dan 200 SKU’s in zomer-, winter- en all-season patroon.

Eurosnow 3

De Tyfoon Eurosnow 3 is dé veilige keuze voor het winterseizoen door uitstekende rijeigenschappen in winterse omstandigheden. De Eurosnow 3 garandeert een comfortabele en veilige rit óók op een nat wegdek. Deze nieuwe winterband van Tyfoon heeft een nieuw ontwikkelde speciale rubbersamenstelling en biedt daardoor maximale grip in combinatie met gunstig brandstofverbruik onder alle omstandigheden. De verbeterde tractie en remprestaties onder winterse omstandigheden bieden meer veiligheid tijdens het rijden op gladde, natte en winterse wegen.

Winter Transport 3

Deze krachtpatser van Tyfoon is dé ideale bedrijfswagenband voor een comfortabele en veilige rit onder winterse omstandigheden. De Winter Transport 3 heeft een open profiel. Door de speciale rubbersamenstelling blijft de band, ondanks de extra verstevigingen, bij lage temperaturen soepel. Dit zorgt een optimale waterafvoer, grip op besneeuwde of natte ondergronden en het verkort de remweg aanzienlijk.

De Eurosnow 3 en Winter Transport 3 zijn in hun segmenten hét alternatief voor de gevestigde A-merken tegen een aangename prijs. De complete range van Tyfoon banden is in Nederland verkrijgbaar bij Alliance Automotive Group en haar grossiers.

Groundspeed nieuw in het programma

Sentury, de producent van Landsail en Delinte, introduceert het merk Groundspeed op de Europese markt.  Het merk beleefde zijn Europese première op The Tire Cologne en is verkrijgbaar in een programma dat de meest populaire stuur-, aandrijf- en trailermaten omvat.

Met dezelfde hyper-gefocuste kwaliteit die gebruikt wordt voor de productie van Sentury’s vliegtuigbanden, brengt Groundspeed nu haar product line-up met TBR banden naar de Europese markt. Van commerciële landingsbanen tot regionale transporten, Sentury’s toewijding aan kwaliteit blijft hetzelfde. Alle banden worden gemaakt in Sentury’s Industry 4.0 fabriek zodat zij de belofte van uitzonderlijke kwaliteit ook waar kunnen blijven maken in deze nieuwe lijn TBR banden.

Nieuwe bedrijfswagenband

Milestone, één van de succesvolle private labels van Inter-Sprint Banden, introduceert de Green Weight A/S. Deze bedrijfswagenband is de eerste all-season band in dit segment en ontworpen volgens de modernste technieken. Milestone banden kenmerken zich door een sterk verminderde rolweerstand. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik en verminderde CO2 uitstoot. De hoge milieueisen die de Milestone aan zijn eigen product heeft gesteld, gaan echter niet ten koste van de rijeigenschappen en het algemene prestatieniveau. Met Milestone banden heeft u de ideale mix tussen maximaal presteren op de weg en minimale belasting voor het milieu.

Green Weight A/S

De Green Weight A/S heeft een versterkte bandopbouw, robuuste profielblokken en een doordacht profielontwerp. Zelfs bij maximale belasting levert deze band optimale prestaties. Water, sneeuw en vuil worden effectief afgevoerd zodat grip ook onder winterse omstandigheden behouden blijft. Ook op een droog wegdek zijn de rem- en rijeigenschappen uitstekend.  De Milestone Green Weight A/S is een all-season band met 3PMSF certificering en voldoet hiermee aan de Europese winterbandenregelgeving.

ISB: zakenpartner in banden

Inter-Sprint Banden is Europa’s grootste import- en exportbedrijf voor banden. Het bedrijf is een sterke logistieke partner voor de klanten dankzij haar “just in time” leveringen en het sterke aanbod in premium/OE merken, met name in de SUV/UHP range en Truck banden. ISB voert een zeer concurrerend, volledig assortiment van premium merken, exclusieve merken en private labels. 

www.inter-sprint.nl

Dit bericht delen?