Category: Banden & wielen

Uitstekende resultaten Maxxis zomerbanden in bandentesten ADAC & Auto Zeitung

Maxxis, het exclusieve merk van Reedijk Banden Import, is in twee belangrijke bandentesten zeer hoog geëindigd. In de welbekende ADAC en Auto Zeitung testen bereikten de Premitra HP5 en Victra Sport 5 beiden de top 4. Een resultaat dat wederom de kwaliteit van het merk weerspiegelt.

In de Duitse ADAC zomerbandentest zijn twee Maxxis zomerbanden getest. De Premitra HP5 (235/55R17) eindigde zelfs in de top 3 en de Victra Sport 5 (225/40R18) op een mooie 4e plaats. Beide profielen scoorden een ‘goed’ op de onderdelen remmen op nat en droog wegdek, brandstofverbruik en slijtage. ‘’De Maxxis HP5 en Victra Sport 5 staan qua prestatieniveau op gelijke voet met die van de welbekende namen. Maxxis is in staat om menig A-merk te overtreffen’, aldus ADAC.

4e plaats bij Auto Zeitung

In de Auto Zeitung test werden 20 profielen vergeleken op basis van 13 criteria en prijs-kwaliteitverhouding. In deze test wordt de top 3 op de voet gevolgd door de Premitra HP5 (225/50R17). Ook in deze test bewijst deze band zijn kracht. Tractie en behendigheid zijn punten waar de band goed op scoort. Auto Zeitung: ‘’Deze gunstig geprijsde band biedt goede, uitgebalanceerde prestaties.’’

RBI is al meer dan 25 jaar exclusief Maxxis distributeur in de Benelux. ‘’De afgelopen jaren zijn meerdere Maxxis profielen positief beoordeeld in diverse bandentesten. De resultaten van de ADAC en Auto Zeitung zien wij wederom als een erkenning van de kwaliteit.’’ aldus RBI.

www.rbi.nl

Dit bericht delen?