Category: Banden & wielen

Van den Ban en Tim Coronel verlengen partnership met Novex

Van den Ban Autobanden (VDB) gaat weer een samenwerking aan met Tim Coronel. De naam van Coronel is al sinds 2011 verbonden aan VDB’s private label Novex en ook dit jaar gaan beide partijen weer met elkaar in zee.

Tim Coronel is blij met de samenwerking met VDB en is heel enthousiast over de banden van Novex. “Toen ik 6 jaar geleden in contact kwam met VDB reed ik al op Novex banden tijdens driftshows. Ik was erg onder de indruk van de grip en de mooie rookontwikkeling van de banden, iets wat in de driftsport erg belangrijk is. Ik heb navraag gedaan naar waar de banden vandaan komen en kwam uit bij VDB in Hellevoetsluis. We raakten met elkaar in gesprek en daar rolde uiteindelijk deze mooie samenwerking uit. Ik ben er trots op dat ik mijn naam weer aan het sportieve merk heb mogen verbinden.” Frans van Lenten, algemeen directeur van VDB, voegt daaraan toe: “Dankzij Tim’s achtergrond in de driftwereld is de samenwerking vrij logisch. Daarbij staat hij klaar om onze Novex-dealers te ondersteunen tijdens diverse acties en open dagen, waar onze dealers dan ook graag gebruik van maken.”

Private label

Novex is al jaren een private label van VDB en het merk biedt een zeer uitgebreid assortiment zomer-, winter- en all seasonbanden met in totaal meer dan 200 maten. Frans van Lenten is trots op de ontwikkeling die Novex de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. “Wij vinden het belangrijk om een private label met een brede range en een goede prijs-kwaliteitverhouding te voeren. Dit tezamen met ons brede programma, de kwaliteit, het uitgebreide dealernetwerk en onze marketingondersteuning aan dealers, is wat Novex het juiste alternatief maakt.”

www.vandenban.nl 

Dit bericht delen?