Category: Banden & wielen

Veel nieuwe all-season banden in private label assortiment Inter-Sprint

Inter-Sprint Banden update haar private label assortiment met een aantal nieuwe innovatieve all-season banden. Deze profielen zijn allen ontworpen om het hele jaar door optimale prestaties en veiligheid te bieden voor diverse voertuigen en beschikken over een 3PMSF certificering.

Het Roadhog RGAS02 en RGASV02 programma omvat een indrukwekkend aantal maten. De Roadhog RGAS02 all-season banden komen beschikbaar in maar liefst 64 maten. De rubbersamenstelling van de band zorgt voor goede grip onder alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de profielopbouw voor een laag afrolgeluid en de efficiënte water- en sneeuwafvoer voor meer controle en goede stuurprecisie.

Bestelwagens

Dit geldt ook voor de RGAVS02, het nieuwe Roadhog all-season profiel voor bestelwagens. Bij dit profiel zien we dat de microgroeven in het loopvlak voor een kortere remweg en meer grip zorgen. De lage rolweerstand is ook één van de kenmerken van de Roadhog RGASV02. Deze is er in 64 maten van 14” tot en met 19”, de RGASV02 in 14 maten van 15” tot en met 17”.

Delinte

De Delinte AW6 en AW6 VAN bieden betrouwbare prestaties. Delinte AW6 all-season banden zijn een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties gedurende het hele jaar. Beide profielen zijn toppers in ieder seizoen. De rubbersamenstelling van het loopvlak zorgt voor goede grip in alle weersomstandigheden en het profiel biedt een verlaging van het afrolgeluid.

De AW6 VAN is speciaal ontwikkeld voor bestelwagens. De technische specificaties van de band zijn hetzelfde als die van de AW6 voor personenwagens, alleen is de bandopbouw extra verstevigd en de rubbersamenstelling wat stugger wat zorgt voor een hoger draagvermogen. De Delinte AW6 is er in 43 maten van 14” tot en met 19”, de AW6 VAN in 10 maten van 15” tot en met 16”.  

Over Inter-Sprint

Inter-Sprint Banden B.V. is een onafhankelijk familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar bestaat. ISB biedt een uitgebreid assortiment aan premium- en midrange merken, exclusieve labels en private labels die snel en accuraat geleverd worden. De totale eigen voorraad van Inter-Sprint bestaat uit

ongeveer 3 miljoen banden en meer dan 17.000 unieke artikelen. Banden in elk segment van de markt, zoals PCR, LT, TBR en MOTO, zijn direct uit voorraad leverbaar in elk prijssegment en elke categorie.

www.inter-sprint.nl

Dit bericht delen?