Category: Banden & wielen

Wolf Tools levert 90% programma direct uit voorraad

Met een constante voorraad van meer dan 100 hefbruggen en meer dan 50 de- en monteer balanceerders en 3D uitlijncmputers is Wolf Tools, gevestigd in het Gelderse Laren, in staat 90% van haar programma direct uit voorraad te leveren. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt.

De monteurs van Wolf Tools staan garant voor een professionele levering, installatie en niet te vergeten aftersales.

Steeds langere bruggen

Martijn Memelink van Wolf Tools: ‘Ons nieuwste model schaarhefbrug brengt de traditionele merken in verlegenheid. De markt vraagt om steeds langere bruggen. En dat terwijl het door ruimtegebrek in de werkplaats vaak niet mogelijk is de brug in de vloer te laten zakken. Daarvoor heeft Wolf Tools de WL552L ontwikkeld. Het is een schaarhefbrug met 5 ton hefvermogen, 5.2 m rijbaanlengte en slechts 22 cm opbouwhoogte. De brug heeft ruim voldoende stijfheid en stabiliteit om probleemloos te kunnen uitlijnen.’

Deze brug is voorzien van een wielvrij hefsysteem dat over de volle breedte van de rijbaan functioneert en daardoor maximaal bereik onder de auto realiseert. Dit wielvrije hefsysteem is bovendien volledig in de rijbaan verzonken. Hierdoor ontstaat een volledig vlakke rijbaan, ideaal bij het uitlijnen van auto’s.

3D uitlijncomputer

Memelink: ‘Onze nieuwste model 3D uitlijncomputer laat iedereen verbazen. Het is een volledig mobiele set. Ideaal voor 3D uitlijnen op plekken waar meerdere uitlijnhefbruggen beschikbaar zijn of daar waar het simpelweg niet mogelijk is om een vaste opstelling te maken. Door de unieke technologie van ultra HD camera’s met een ongeëvenaarde software is het mogelijk de uitlijncomputer voor de brug te rollen en direct te starten met de meting. De camera bar volgt volautomatisch de hefbrug bij het liften of dalen.

www.wolftools.nl

Dit bericht delen?