Category: Autowas en onderhoud

Wynn’s MultiSERVE reinigt hele brandstofsysteem

Wynn’s, specialist in additieven, introduceert met de MultiSERVE een nieuwe machine die in vier behandelingen het gehele brandstofsysteem reinigt. Dit geldt voor zowel benzine- als dieselvoertuigen. De 4-in-1 machine reinigt het injectiesysteem, de luchtinlaat, turbo en ook het roetfilter.

De MultiSERVE werkt met additieven van Wynn’s die speciaal voor het gebruik met de machine zijn ontwikkeld. De behandelingen verminderen schadelijke emissies, vermijden te hoog brandstofverbruik door vervuiling en herstellen het oorspronkelijke vermogen van het voertuig. Zo wordt de MultiSERVE het geheime wapen van elke garage om het complete brandstofsysteem te reinigen.

Dure herstellingen en moeilijke montages zijn geschiedenis

Met MultiSERVE kunnen de vaak kostbare reparaties achterwege blijven. Hetzelfde geldt voor het vervangen van dure onderdelen als roetfilters, inlaatspruitstukken en injectoren. Bovendien zijn de meeste reparaties moeilijk en alleen door een specialist uit te voeren. In het injectiesysteem reinigt de MultiSERVE de injectoren, de pomp en de EGR en zorgt voor een gelijkmatige inspuiting. In het luchtinlaatsysteem herstelt de MultiSERVE de gelijkmatige luchtcirculatie en zorgt voor een optimale brandstofverbranding. In de turbo worden de turbineschoepen gereinigd, waardoor het oorspronkelijk vermogen hersteld wordt. Het roetfilter kan zonder demontage gereinigd worden. De machine verwijdert het roet compleet, verlengt de levensduur van het roetfilter en vermijdt een overmatige emissie-uitstoot.

www.wynns.nl

Dit bericht delen?