Category: Autowas en onderhoud

Yaris Cross Adventure: Stoere uitstraling

Toyota presenteert met de Yaris Cross Adventure een extra stoere uitvoering van zijn nieuwe, compacte SUV in het B-segment. De Yaris Cross Adventure benadrukt zowel vanbinnen als vanbuiten de SUV-kwaliteiten van het model. Naar verwachting komt de nieuwe Toyota Yaris Cross in september van dit jaar op de markt. 

De nieuwe Toyota Yaris Cross Adventure valt direct op dankzij zijn onderscheidende karakter. De robuuste eigenschappen van het nieuwe model zijn zichtbaar aan de kunststof beschermingsdelen van de voor- en achterbumper, de in zilver gespoten dakrails en opvallende donkergrijze 18-inch lichtmetalen wielen.

Doelgericht karakter

In het interieur komt het doelgerichte karakter van de Yaris Cross Adventure tot uiting in pianozwarte details en zwarte hemelbekleding. De stoelen met goede zijdelingse steun zijn afgewerkt met een lederachtige bekleding in Adventure-design. Het zwarte soft-touch dashboard en de portierpanelen hebben unieke decoratie in de specifiek voor de Yaris Cross ontwikkelde kleur Brass Gold. Het stuurwiel en de schakelpook zijn met leder bekleed.

Yaris Cross Launch Edition

De Launch Edition is het absolute topmodel van de Yaris Cross, met exclusieve lederen bekleding en exclusieve 18-inch lichtmetalen wielen. Tot de uitrusting behoren standaard een elektrisch bedienbare achterklep met kicksensor, een Head-up Display en two-tone kleurencombinatie in Brass Gold met zwart dak. De Launch Edition is gelimiteerd leverbaar.

De Yaris Cross heeft een hogere zitpositie en een grotere bodemvrijheid. Daarmee past hij perfect in hetzelfde rijtje als de Toyota RAV4 – de bestverkochte SUV ter wereld – en de onderscheidend gelijnde Toyota C-HR.

Dit bericht delen?