Category: Autonieuws

29e InterClassics Maastricht grensverleggend in bezoekersaantal én kwaliteit

Maar liefst 35.408 kopers en liefhebbers hebben afgelopen dagen de 29ste Classic Car Show van InterClassics bezocht. Opnieuw wist de Maastrichtse klassiekerbeurs meer bezoekers te trekken dan de voorgaande editie.

Meer dan 300 classic car dealers presenteerden auto’s die zelden voor de buitenwereld te zien zijn. De vele “Sold” bordjes zijn het bewijs dat de beurs ook voor autokopers niet vroeg genoeg kon beginnen. Intussen is de beurs uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen van Europa. Speciale aandacht ging uit naar Ford. De organisatie presenteerde aan de hand van 28 race- en sportwagens de sportieve historie van het Amerikaanse merk.

‘The place to  be’

Naast de classic car dealers waren ook officiële merkdealers ruim vertegenwoordigd op de beursvloer. Onder andere Bentley Maastricht en Ferrari dealer Munsterhuis Sportscars waren te vinden in MECC Maastricht. Porsche Centrum Gelderland was voor het eerst aanwezig. Directeur Mark Wegh vertelt: “Het is dé beurs voor Nederland en omtrekkende landen zoals Duitsland en België, daar moet je gewoon bij zijn. Voor ons is het super geslaagd en ‘the place to be’. De score is dusdanig dat we volgend jaar sowieso terugkomen.”

Jubileumeditie

De organisatie maakt zich op voor de 30ste editie die plaatsvindt van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari 2025 in MECC Maastricht. Het thema is nog niet bekend, beursmanager Erik Panis zegt dat het team zich hier nog over gaat beramen.

www.interclassics.events

Dit bericht delen?