Category: Onderdelen

Aanzienlijke uitbreiding programma Behr Hella Service

Behr Hella Service heeft haar productportfolio uitgebreid met ongeveer 850 nieuwe producten voor personenauto’s, bestelwagens, bedrijfsvoertuigen en landbouw- en bouwmachines. Ongeveer de helft van deze producten zijn PREMIUM LINE-artikelen van fabrikanten met OE-expertise zoals BEHR en VISTEON.

Een groot deel van de programma-uitbreiding is nu al verkrijgbaar. De andere artikelen volgen uiterlijk na de zomer van 2019. Alle producten zijn ook te vinden in de voertuig- en onderdelencatalogus TecDoc.

Airconditioning en motorkoeling

Tot de hoogtepunten van het verruimde assortiment op het gebied van de airconditioning van voertuigen behoren een groot aantal nieuwe aircocompressoren en -condensors. Op het gebied van motorkoeling introduceert Behr Hella Service vooral nieuwe koelvloeistofkoelers, intercoolers, expansievaten, lagetemperatuurkoelers voor indirecte inlaatluchtkoeling en uitlaatgasrecirculatiekoelers.

Elektrisch en hybride

Daarnaast worden er speciale thermomanagement-producten voor elektrische en hybride voertuigen aan het aanbod toegevoegd. Zo wordt het bijvoorbeeld uitgebreid met een elektrische aircocompressor voor de BMW i3, een chiller (speciale warmtewisselaar) voor de Porsche Panamera en een lagetemperatuurkoeler voor de BMW 225xe Hybrid.

Op het gebied van ventilatorkoppelingen kunnen klanten nu bij meer dan veertig producten kiezen tussen PREMIUM LINE- en standaardartikelen. Ook wordt het segment serviceonderdelen uitgebreid met bijna zestig nieuwe schroefdoppen voor koelmiddelkoelers.

www.behrhellaservice.com

Dit bericht delen?