Category: Werkplaats

Alliance Automotive Group Benelux neemt MSH equipment over

Na de recente aankondiging dat Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) een belangrijke speler wil worden in de Autoschade herstel markt, is AAGB trots te kunnen aankondigen dat er overeenstemming is bereikt met de eigenaren van MSH equipment te Zwaag om de aandelen te verwerven.

Hiermee kan AAGB voortvarend door in de Autoschade herstel business waarbij training en opleiding, een goed en breed assortiment en het hebben van een servicedienst en import schap van equipment voor de Benelux zeer belangrijk zijn. De overname is per 1 september 2023 effectief geworden. Alle medewerkers gaan mee naar de AAGB.

Compleet pakket schadeherstel equipment

Rob Visser, Netwerk Directeur bij AAGB: “Na het aantrekken van Hans Musters en Sven Zipp hebben de heren de tijd gekregen om de Paint en Non-Paint divisie gestalte te geven binnen Alliance Automotive Groep Benelux. We maken slagen en zijn reeds rond met meerdere lakfabrikanten. Wij zijn verheugd dat we de aandelen van MSH Equipment, de marktleider in schadeherstel equipment, hebben verworven waardoor wij vol gas door kunnen met onze mogelijkheden in deze belangrijke branche.”

Marcel Martens, Directeur MSH equipment, legt uit: “We hebben altijd het doel gehad om een compleet pakket schadeherstel equipment aan te bieden. Als bedrijf zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en leveranciers. Om dit elke dag waar te maken is net als het bedrijven van topsport. We zijn de laatste jaren behoorlijk gegroeid en toe aan een volgende stap.  Met Alliance Automotive als nieuwe eigenaar kunnen wij verder doorgroeien en ontstaan er nieuwe mogelijkheden die perfect aansluiten met de koers die we ingezet hebben. We zullen zorgen voor een warme overdracht en zijn dan ook blij dat ons complete team van medewerkers waar we trots op zijn, meegaan naar de nieuwe eigenaar.”

www.msh-equipment.nl

www.allianceautomotive.nl

Dit bericht delen?