Category: Schadeherstel

Altac Coating Group kiest nieuwe strategie

De Altac Coating Group is leverancier van paint en non-paint producten en equipment voor de carrosseriesector. Het bedrijf kiest voor een nieuwe strategie en gaat zich ook profileren als technisch servicebedrijf voor schadeherstelbedrijven, met als basis veilig repareren volgens de normen van de autofabrikant.

Daarnaast is Altac heel actief in het enthousiasmeren van jongeren voor het steeds technischer wordende autoschadeherstelvak.

Vier speerpunten

De nieuwe strategie kent vier speerpunten. Altac Academy volgt de innovaties in de markt en ontwikkelt trainingen om de klanten hiermee vertrouwd te maken. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van milieu, arbo, werkplaatsuitrusting, spuittechnieken, ADAS en equipment. Altac Intelligence bewaakt de bedrijfsprocessen van klanten en het verbruik van materialen. Hiervoor is een speciale app met een verbruiksmonitor ontwikkeld. Centraal staat de efficiëntie van het bedrijf en het optimaliseren van de werkplaats. Altac 123 Profit richt zich op de bedrijfsprocessen bij de klant. Deze service biedt pakketoptimalisatie, procesmonitoring en magazijnbeheer. Het concept geeft inzicht in het verbruik en de kosten. Altac houdt bij wanneer keuringen en/of onderhoud moeten plaatsvinden en wanneer nieuwe producten moeten worden geleverd. Altac Innovations ontwikkelt tools om efficiënter en kostenbesparend te werken, bijvoorbeeld door automatisering, de ontwikkeling van nieuwe producten en het slimmer inrichten van de werkplaats.

Altac profileert zich al van oudsher als totaalleverancier van alle mogelijke paint- en non-paint producten en aanverwante artikelen. Dankzij een fijnmazig netwerk in Nederland is Altac in staat te zorgen voor een snelle levering.

www.altac.nl

Dit bericht delen?