Category: Schadeherstel

Autoschadeherstel Roos Alkmaar eerste gecertificeerde Glasurit Eco Balance

Glasurit heeft het eerste ‘Glasurit Eco Balance’ certificaat uitgereikt aan Autoschade Herstel Roos Alkmaar van de keten Autoschade Herstel Groep. Dit houdt in dat het bedrijf gebruikmaakt van de producten uit het recent geïntroduceerde Glasurit Eco Balance productassortiment. Op deze manier wordt een verdere invulling gegeven aan duurzaam herstel.

Met Glasurit is het mogelijk om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie. Consumenten en werkaanbieders kunnen immers bij schadeherstel bewust kiezen voor een schadeherstelbedrijf dat bij reparatie duurzame producten gebruikt.

Hernieuwbare grondstoffen

De Glasurit Eco Balance productlijn helpt fossiele brandstoffen en CO2 te besparen. Om waardevolle natuurlijke hulpbronnen te ontzien, gebruikt BASF namelijk bij de productie van de basisproducten hernieuwbare grondstoffen zoals bionafta of biogas uit organisch afval of plantaardige oliën in combinatie met fossiele brandstoffen. Vervolgens wordt het percentage hernieuwbare grondstoffen rekenkundig toegewezen aan onder andere de nieuwe productlijn ‘Glasurit Eco Balance’. Daarmee levert Glasurit een belangrijke duurzame bijdrage op het gebied van milieu- en klimaatbescherming. Hetzelfde geldt voor alle schadeherstelbedrijven, die de nieuwe productlijn gebruiken. Het nieuwe portfolio omvat in totaal zes producten, waaronder een UV grondvuller, plamuur, verharder, blanke lak en additief.

Volgens Autoschade Herstel Groep dragen de AHG-vestigingen door te werken met Glasurit Eco Balance producten nog eens extra bij aan de bescherming van het klimaat en milieu. De ecolijn sluit volledig aan bij het keurmerk Groen Autoherstel. AHG is er trots op dat Autoschade Herstel Roos Alkmaar als eerste het certificaat mag ontvangen.

www.ecobalance.glasurit.com

Dit bericht delen?