Category: Diversen

Autovakmeester groeit met 40 nieuwe autobedrijven

Autovakmeester blijft groeien, er zijn dit jaar maar liefst 24 nieuwe leden bij de universele garageformule aangesloten en er staan 16 ondernemers in de startblokken om de komende maanden te gaan starten. Deze kleurrijke formule van Alliance Automotive Group Benelux mag 2023 als succesvol jaar zien. Nadat ze eerder de mijlpaal van 200 leden hebben bereikt, zet de uitbreiding door. Ook kwalitatief hebben zij begin dit jaar een vruchtbare en unieke stap gezet, door consumenten 36 maanden garantie te bieden.

In november en december starten nog zeven nieuwe leden: Koster in Nijkerk, Jet in Rotterdam, Autototaal Eerbeek in Eerbeek, Van Zutphen in Rosmalen, Andre Flapper in Woudsend, de Geus in Ten Boer en Hazenberg in Vries. “Een rij autobedrijven die wij stuk voor stuk vinden passen bij onze formule”, illustreert Formule Manager Ton Sieljes. “Zo is Autovakmeester Hazenberg een perfect voorbeeld van een lokale ondernemer die hun klanten vakmanschap en persoonlijke service biedt. Daarom dragen ze de Autovakmeester naam direct uit, met de nieuwe signing op hun pand”.

Universelen

Met Alliance Automotive Group Benelux achter zich heeft men de juiste tools en ondersteuning in huis om een garagebedrijf lokaal te laten bloeien en tegelijkertijd mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Maar daar houdt het nog niet mee op. In het nieuwe jaar staan er op dit moment al 9 nieuwe leden klaar om te starten met  de succesformule. Formule Manager Angelo Mulder vertelt enthousiast over zijn volle agenda: “Van onze bestaande leden krijgen wij terug dat ze erg tevreden zijn over de stappen van Autovakmeester. Daarnaast proeven we dat veel universele autobedrijven de stap naar onze formule durven en willen maken. Zij blijven eigen baas, maar wel met ondersteuning en expertise van het formuleteam en het landelijke netwerk.”

Dit bericht delen?