Category: Onderdelen

Al 25 nieuwe Autovakmeester deelnemers

Autovakmeester is het nieuwe garageconcept van PartsPoint Group. De introductie was een groot succes: er zijn in de eerste zeven maanden van dit jaar al 25 nieuwe bedrijven toegetreden tot deze formule.  

Joan Markgraaff legt graag uit waarom hij tevreden is over zijn besluit om zijn autobedrijf bij Autovakmeester aan te sluiten: “Met deze keuze is garage Markgraaff in Sint-Oedenrode niet alleen klaar voor de toekomst, maar kunnen wij ook goede service blijven leveren voor alle automerken en onze klanten voordeel bieden. Zij krijgen 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties waarbij uitsluiten A-merkonderdelen worden gebruikt; daarmee kunnen wij ons onderscheiden. Het soepele verloop en de ondersteuning van het Formule team biedt vertrouwen in ons toekomstperspectief bij dit moderne garageconcept.”

Training via TECH360

Naast voordelen voor de consument profiteren de aangesloten vakmeesters van de landelijke campagnes, inkoopvoordeel, technische kennis en marketingondersteuning. Zo krijgen de deelnemers technische ondersteuning en training via TECH360 en worden zij onderdeel van een online netwerk van vakgenoten. “Het werkt motiverend om deze groei en positieve ontwikkelingen te ervaren”, vertelt de Formule Manager Ton Sieljes. “Het uitbouwen van dit concept, gericht op de lokale ondernemingen, is succesvol verlopen. Bij alle Autovakmeester vestigingen door het hele land werken goed opgeleide en servicegerichte technici. Maar wat zij ook gemeen hebben is passie voor het autovak. En dat verbindt ons!”

www.autovakmeester.nl

Dit bericht delen?