Category: Werkplaats

BrakePro training voor garagisten

Alleen door goed opgeleid personeel mogen reparatiewerkzaamheden aan het remsysteem worden uitgevoerd. TECH360 is onlangs de training BrakePro gestart, waarbij garagisten geholpen worden om BrakeProfessional te worden. Met de juiste gereedschappen, onderdelen en reparatie-instructies. Samen met de expertise van Hella Pagid Brake Systems biedt de training handvaten om zelfs met de meest geavanceerde remsystemen te kunnen werken.

De reminstallatie in een voertuig is een veiligheidssysteem. Professioneel onderhoud en reparatie is dus van essentieel belang. Met BrakePro krijgen garagisten een praktijkgerichte training, die door Hella Pagid ondersteund wordt met praktische tips en instructies voor elk merk en type auto.

Diagnose en reparatie
Er wordt ook aandacht besteed aan het stellen van de juiste diagnose bij problemen aan het remsysteem. Tijdens de training wordt diagnoseapparatuur van Hella Gutmann Solutions gebruikt om snel en nauwkeurig fouten in het remsysteem op te sporen. Net als alle andere trainingen van TECH360 (AircoPro, DieselPro, TurboPro en HybridPro) heeft ook de BrakePro training als uitgangspunt: ‘leren door te doen, leren door te werken’. De eerste trainingen staan gepland voor juni 2019.

Partnerschip TECH360 en HELLA
TECH360 is een compleet systeem van technische ondersteuning en training voor het garagebedrijf. In 2018 is TECH360 een partnership aangegaan met HELLA. Deze OE-topspeler op het gebied van motormanagement, elektronica en verlichtingstechniek is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar en producent van componenten en systemen. De kennis van HELLA en specifiek de diagnose-ervaring van HELLA Gutmann Solutions (HGS-data en diagnoseapparatuur) zijn door het partnership ook beschikbaar voor TECH360 klanten. Samen met de expertise van Hella Pagid Brake systems worden nu ook de beste kennis, componenten en systemen voor remmen geboden aan garages.

www.tech360.nl

Dit bericht delen?