Category: Werkplaats

Breed programma apparatuur voor testen inspuitsystemen

All Test Solutions is een pure specialist in testapparatuur van het testen van benzine en diesel inspuitsystemen. Het bedrijf is distributeur van o.a. ASNU, Delphi en Hartridge testapparatuur.

Voor het testen van benzine injectie heeft men de ASNU benzine injector tester in het programma. Met deze tester kunnen bijna alle benzine injectiesystemen worden getest. Dat geldt ook voor FSi Piëzo gestuurde systemen. Voor het testen van diesel commonrail systemen heeft Hartridge de nieuwe Sabre Cri testbank ontwikkeld. Deze is geschikt voor testen tot een werkdruk van 2500 bar en voor heavy duty commonrail systemen en beschikt over een Bosch en VDO injector IMA codering.

Krachtige injectortester van Sabre

De nieuwe  Sabre CRi Master of Sabre Cri Expert  is een krachtige en gebruiksvriendelijke injectortester met een zeer accuraat meetsysteem volgens O.E. specificaties. Hij biedt een complete injector test en inclusief het meten van de reactietijd wordt het proces in slechts enkele minuten doorlopen. Met deze tester is het mogelijk om te testen met een inspuitdruk tot 2500 Bar! Hierdoor is het nu ook mogelijk om bijvoorbeeld de Scania XPI injectoren te testen.

www.alltestsolutions.nl

Dit bericht delen?