Category: Onderdelen

Champion Service Point nieuw garageconcept Champion en Brezan

Champion lanceert samen met Brezan Automaterialen een gloednieuw garageconcept in Nederland. Het Champion Service Point netwerk biedt een totaaloplossing in auto-onderdelen zodat garagebedrijven hun vakmanschap optimaal kunnen benutten.

Met de introductie van Champion Service Point wil Champion de toegang tot een garageconcept eenvoudiger maken voor garagehouders. Geen hoge instapeisen, geen complex contract, maar een constructieve samenwerking waarbij transparantie en partnership centraal staan. Samen met Brezan Automaterialen wordt het Champion Service Point netwerk steeds verder uitgewerkt, om de aangesloten leden bij te staan in het beantwoorden aan de uitdagingen van de steeds veranderende automotive wereld.

Partnership met de juiste partijen

Als Champion Service Point stapt men in een partnership met twee vertrouwde partijen in Nederland: Champion en Brezan Automaterialen. Champion, een merk in volle globale expansie, is de partner bij uitstek wanneer het gaat over smeermiddelen. Leden van het Champion Service Point netwerk kunnen rekenen op toegang tot een ruim aanbod  aan kwalitatief hoogstaande smeermiddelen met advies op maat en informatie over de laatste marktonwikkelingen en productupdates. Bovendien zorgt Champion voor een professionele uitstraling via een nieuwe look met de nieuwste tools, zodat leden het maximale uit hun garagebedrijf kunnen halen.

Brezan Automaterialen is al geruime tijd een vaste waarde in Nederland. Al 90 jaar lang zorgen zij voor de juiste onderdelen, op het juiste moment en op de juiste plaats. Vandaag de dag telt Brezan Automaterialen 132 garagebedrijven, meer dan 1.400 medewerkers en beschikken ze over de exclusiviteit in de verdeling van Champion smeermiddelen in Nederland. Voor de leden van het Champion Service Point netwerk voorzien zij een uitgekiend assortiment van auto-onderdelen met ondersteuning van technische data en support.

Gragehouders die meer informatie wensen kunnen terecht op Championlubes.com, een Brezan verkooppunt in de buurt of op de Belgische beurs Autotechnica in Brussel de wordt gehouden van 25 tot 28 maart (stand 7.E05).

Dit bericht delen?