Category: Werkplaats

DiagnosES introduceert gunstig geprijsd alternatief voor kostbare drukomvormer

Automotive diagnose-specialist DiagnosES introduceert de betaalbaar universele drukomvormer Ditex PDS500G. Hiermee kunnen autowerkplaatsen en diagnosespecialisten de dynamische druk en vacuüm in motoren, brandstof- en vacuumsystemen testen, de prestaties op een oscilloscoopscherm zichtbaar maken en zo doelgericht en snel diagnose stellen.

Als prijs, prestaties en accuratie er toe doen, is geen andere equipment vergelijkbaar met de PDS500G. Met deze druktester is Ditex erin geslaagd een extreem krachtige, nauwkeurige, stabiele en betaalbare automotive druk- en vacuüm drukomvormer te ontwikkelen die ondanks z’n prijs niet onder doet voor zijn duurdere soortgenoten. Met de geavanceerde PDS500G kunnen monteurs onder andere de dynamische druk en vacuüm in motoren in beeld brengen, realtime de absolute druk in motoren bekijken en op deze manier de prestaties van de motor interpreteren.

Zeer nauwkeurige metingen

Mechanische storingen in cilinders of motoren zichtbaar maken, controles op luchtlekkages en/of verstopping van de uitlaatpoorten en afwijkende (uitlaat)klep-lift, de hoog-resolutie PDS500G is met zeer nauwkeurige metingen tot 500 PSI (34 Bar) zeer accuraat en een responstijd van 100 microseconde (µS) ultra snel. Dankzij deze hoge responstijd is de druktester in staat snel wisselende signalen duidelijk in beeld te brengen. Dankzij de Auto Zero functie hoeft de PDS500G tijdens en na een meting niet handmatig gereset of naar NUL gesteld te worden.

Vloeistof- en vacuümsystemen

De veelzijdige Ditex PDS500G is eveneens geschikt voor het opsporen en zichtbaar maken van storingen in onder andere cilinders, brandstofsystemen, vacuümsystemen en (koel)vloeistofsystemen. Dankzij de brede output van het dynamisch bereik is de PDS500G met een afwijking van maximaal één procent uiterst nauwkeurig waardoor de kans op misinterpretatie minimaal is.

www.diagnosexl.nl

Dit bericht delen?