Category: Werkplaats

Distributie Horn & Bauer producten naar REMA TIP TOP

REMA TIP TOP Nederland heeft per 1 december 2018 de distributie van Horn & Bauer producten in Nederland overgenomen van Explora en Oskamp/Amtech.
Horn & Bauer is een bekende en toonaangevende producent van stoelhoezen, beschermingsfolie- en verpakkingsoplossingen voor specifieke bedrijfsonderdelen waaronder de automotive industrie.
Horn & Bauer staat voor een uitstekende kwaliteit. Door dit assortiment toe te voegen breidt REMA TIP TOP haar reeds uitgebreide assortiment producten voor de automotive markt verder uit.

Breed inzetbaar
Bernard van Walsem, Directeur bij REMA TIP TOP Nederland licht toe: “Horn & Bauer heeft reeds vele trouwe gebruikers binnen de automotive markt. De kwaliteit en duurzaamheid van de Horn & Bauer producten zijn hier vaak bepalend. Het assortiment en de toepassingen zijn breed inzetbaar binnen diverse sectoren zoals o.a. personenwagen, truck, landbouw, grondverzet. Tevens zijn er ook speciale toepassingen mogelijk zoals een eigen naam of merk afgedrukt op bijvoorbeeld stoelbeschermingshoezen. Onze binnen- en buitendienst staan klaar om onze klanten in hun dagelijkse werkzaamheden professioneel te ondersteunen en een goede service te bieden”.
www.rema-tiptop.nl

Dit bericht delen?