Category: Schadeherstel

E-Coatings dealer zeer betaalbare Spectral laklijn van Novol

Paint en non-paint toeleverancier E-coatings is in samenwerking met importeur Novopaint BV in Nederland en Belgie de eerste online leverancier van de nieuwe betaalbare laklijn van de Poolse producent Novol geworden. E-Coatings verwacht met de kwalitatief hoogwaardige producten van deze fabrikant, die een uitstekende prijsstelling combineert met een optimale aftersales ondersteuning, een geducht alternatief voor de gevestigde orde in huis te hebben.

Novol is producent en wereldwijd leverancier van lakproducten en coatings voor onder andere de automotive, industrie en scheepvaart. Het in Uden gevestigde E-Coatings kan de Spectral watergedragen laklijn Autowave 2.0 met directe ingang in geheel Nederland en Belgie leveren. E-coatings directeur Dennis Mastenbroek is zeer enthousiast over de samenwerking met Novopaint en het nieuwe dealerschap. “Spectral wordt een geduchte concurrent voor de reeds gevestigde merken. Niet alleen de prijs, maar zeker ook de kwaliteit zal menig lakverwerker verbazen. Wij bieden een blanke lak die op 40 graden al na 15 minuten droog is. Bij een andere lak duurt het ook 15 min maar dan bij 50 graden’.

Kwalitatief vergelijkbaar en hoogwaardig

Mastenbroek: “Samen met de Spectrometer kleurenmeter en gespoten stalen garanderen we dat kleuren tot in perfectie gemaakt kunnen worden. In combinatie met een hoogwaardige blanke lak kunnen we nu een kwalitatief en vergelijkbaar hoogwaardig product voor een lagere prijs dan de gevestigde orde leveren. Producten van één merk die van a tot z volledig op elkaar zijn afgestemd.” E-coatings heeft een eigen technische dienst om lakverwerkers optimaal te kunnen ondersteunen. “Door lak-verwerkende bedrijven met onze eigen jarenlange ervaring te ondersteunen kunnen we garanderen dat Spectral ook voor hen een succes kan worden.”

De Spectral laklijn van E-coatings omvat onder andere een watergedragen laksysteem, een 2K laksysteem, primers, blanke lakken, verhthinns, thinners en kunststofprimers voor personenauto’s en bestelwagens.

www.e-coatings.nl

Dit bericht delen?