Category: Schadeherstel

Eén grondvuller voor alle ondergronden

Producten die voor veel toepassingen te gebruiken zijn hebben grote voordelen. Zij helpen carrosseriebouwers en schadeherstelbedrijven om werkstromen efficiënter in te richten en winstgevender te organiseren.

Glasurit, het premium lakmerk van BASF, heeft daarom Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP ontwikkeld, dat gebruikers een hoogwaardige en duurzame grondvuller biedt. Het product biedt natuurlijk een zeer goede corrosiebescherming en is de oplossing voor uitlopende producten die chromaat bevatten. Door zijn specifieke eigenschappen is het de allround oplossing in het segment zwaar transport en bedrijfsvoertuigen.

Perfecte ondergrond

Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP hecht zeer goed op uiteenlopende ondergronden en kan dankzij het hoge vaste stof gehalte worden toegepast bij zowel twee- als drielaagssystemen. Het vormt daarmee de perfecte ondergrond voor een hoogwaardige en duurzame afwerking. Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP kan met Glasurit 568-408 CV-Grundiertönpaste worden aangekleurd, passend bij de later aan te brengen aflakkleur. Dit grijstintenconcept van Glasurit zorgt voor een hoge kleurnauwkeurigheid en verhoogt de efficiëntie van het spuitproces, omdat er minder aflak nodig is.

Deze chromaatvrije Grundfüller EP van Glasurit zorgt ervoor dat carrosseriebouwers en schadeherstelbedrijven die bedrijfsvoertuigen herstellen voldoen aan de milieuregels en tegelijkertijd een product gebruiken dat ze voor uiteenlopende toepassingen kunnen inzetten met kwalitatief het beste eindresultaat.

www.glasurit.com/nl

Dit bericht delen?