Category: Autowas en onderhoud

Formule 1 actie bij Kroon-Oil

Kroon-Oil biedt haar klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciale Formule 1 productactie. Deelnemers gaan in september op reis naar Monza om de Formule 1 van dichtbij mee te maken. Deze thuisrace van het team van Ferrari is erg populair onder de fans en klanten van Kroon-Oil kunnen erbij zijn.

Bij afname van een aantal speciale showroomdisplays motorolie kan men zich kwalificeren voor deelname aan de reis. Kaarten zijn beperkt beschikbaar en worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst.

Bijzondere reis

De geheel verzorgde Formule 1 reis vindt plaats van 1 t/m 4 september 2017 en brengt de deelnemers naar het Autodromo di Monza. Mede door de samenwerking met MP Motorsport is Kroon-Oil in de gelegenheid om deze bijzondere reis aan te bieden en ook een inkijkje te geven achter de schermen van dit professionele raceteam.

Leon ten Hove, marketingmanager Kroon-Oil: “We willen graag iets extra’s doen voor onze klanten. Om te laten zien dat we hen waarderen en ook om te delen wat wij doen in de Formule 2 met MP Motorsport. Deze reis is een unieke gelegenheid om relaties mee te nemen naar het hart van de autosport.”

Smeermiddelenspecialist

Bij Kroon-Oil staat een uitgebreid, actueel en kwalitatief hoogwaardig productassortiment hoog in het vaandel. Een dynamische bedrijfstak en voortdurende technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen. Een flexibel productbeleid is hierbij van doorslaggevend belang. Het productassortiment wordt voortdurend getoetst en regelmatig aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. Verbetering en vooruitgang zijn hierbij de sleutelwoorden.

www.kroon-oil.com

Dit bericht delen?