Category: Onderdelen

Fource breidt assortiment uit met ERA accu’s

Fource heeft haar assortiment exclusieve merken uitgebreid met AGM, EFB en SLI-accu’s van ERA. De batterijen zijn extra krachtig en voldoen ruimschoots aan hedendaagse verwachtingen die aan accu’s worden gesteld. De onderdelenleverancier is overtuigd van de kwaliteit en biedt daarom standaard 3 jaar garantie. 

Voertuigen hebben tegenwoordig veel meer elektronica aan boord voor comfort zoals climate control, stoelverwarming en navigatiesystemen. Deze elektronica is ook nodig voor veiligheidssystemen als ABS, ADAS en emissie controle. Dit vereist een krachtige en vooral accu. De accu’s van ERA voldoen aan deze vraag door hoogwaardige technologie en innovatieve details. Ze bevatten de nieuwste Calcium (Ca/Ca)-technologie, zijn onderhoudsvrij en beschermd tegen lekkage. De kwaliteit is volgens Fource 100% gelijk aan OE. Daarom wordt er standaard drie jaar garantie op materiaal en productiefouten gegeven.

Assortiment

Met ruim 50 referenties dekt het productgamma meer dan 98% van het Europese wagenpark af. En het ERA-accuassortiment blijft groeien, specifiek voor voertuigen met een start-stop systeem. Niet ieder voertuig vraagt hetzelfde. Daarom bestaat het assortiment uit drie types voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks. De AGM-accu’s leveren maximale prestaties in moderne voertuigen met een geavanceerd start- stopsysteem en voertuigen in de middenklasse en hogere segmenten.   

De ERA accu’s worden volledig in Europa geproduceerd. Een ander belangrijk aspect is dat de ecologische voetafdruk klein is: Geproduceerd “in Europa, voor Europa”. En de productiewijze is modern. Veiligheid staat voorop en er wordt gewerkt met zo min mogelijk verspilling van materialen en energie. Tevens wordt het Zero Waste-principe toegepast en zijn ERA accu’s bijna geheel recyclebaar.

Training

Moderne auto’s met start-stop systemen zijn uitgerust met batterij managementsystemen. Dit vergt extra kennis van de monteur. Daarom biedt Fource, via haar opleidingsinstituut Automotive Academy, binnenkort trainingen over accu’s en batterij managementsystemen aan. Naast ERA biedt Fource accu’s van onder meer Bosch en Lucas.

www.fource.nl

Dit bericht delen?