Category: Onderdelen

Garageconcept Autoservice Totaal nu nog completer

PartsPoint Group heeft het garageconcept Autoservice Totaal goed onder de loep genomen en blaast het nieuw leven in. Autoservice Totaal is het vijfde garageconcept van PartsPoint Group. Het concern is ook eigendom van de succesvolle marketingformules AD Autobedrijf, CarProf, Kentekenloket en LeaseProf.

Zelfstandige garagisten kunnen gemakkelijk instappen in het concept. Daarmee profiteren ze van gunstige inkoopcondities die de landelijke formule biedt, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen identiteit maximaal behouden. De vrijheid voor het autobedrijf is binnen dit garageconcept namelijk groot. Daar waar nodig is er veel ondersteuning beschikbaar. Het garageconcept biedt nu ook een online Sales- en marketingondersteuning en kreeg een nieuwe huisstijl. Dit is doorgevoerd in het logo en in een vernieuwde en verbeterde website. Daarnaast staat Autoservice Totaal vermeld op zeker 20 toonaangevende websites en krijgen deelnemers een account waarop klanten hun reviews kunnen achterlaten. Dat is belangrijk want klanten kiezen een garagebedrijf steeds vaker op basis van de ervaringen van andere klanten.

Dit jaar 100 nieuwe garages aangesloten

Sinds de herintroductie in januari jl., hebben zich al bijna 100 garagisten bij het vernieuwde Autoservice Totaal aangesloten. Klantvriendelijkheid is een belangrijk goed van het autobedrijf dat geldt zeker ook voor Autoservice Totaal. Alle aangesloten garages voldoen aan het door Autoservice Totaal bepaalde serviceniveau. Daarnaast worden er landelijke acties ontwikkeld waarop de Autoservice Totaal-garagist meelift.  Voor de consument is de formule eveneens aantrekkelijk, want  alle Autoservice Totaal-garages bieden goede betaalbare service, vakkennis en werken altijd met onderdelen van kwaliteitsmerken. Men kan er terecht voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s, van alle leeftijden. Inmiddels is er sprake van landelijke dekking. Deze neemt per dag toe. Voor de consument is er dus altijd een Autoservice Totaal-garagist in de buurt.

www.PartsPoint.com  

Dit bericht delen?