Category: Schadeherstel

Glasurit introduceert 100 Line

Glasurit introduceert met de 100 Line haar meest geavanceerde watergedragen basislaksysteem. Met de nadruk op eco-effectiviteit en de hoogste productkwaliteit voldoet deze nieuwe productlijn aan de hoogste eisen van het moderne schadeherstelbedrijf.

“De Glasurit 100 Line is een gamechanger voor onze klanten. Met deze lijn bieden we ze niet alleen ongekende kwaliteit en effectiviteit, maar ook de laagste VOS-waarde in de markt. Tel daar nog bij op de uitstekende kleurstabiliteit, de gebruiksvriendelijke applicatiemogelijkheden en de milieu-eigenschappen, en het is wel duidelijk dat de 100 Line het meest innovatieve en duurzame laksysteem op de markt is, waarmee onze klant meer auto’s gespoten krijgt”, zegt Fabien Boschetti, Director, Global Marketing, BASF Automotive Refinish Coatings Solutions.

Besparing op verwerkingstijd

“Vergeleken met de basislakken die op dit moment op de markt zijn, kunnen klanten een gemiddelde besparing tot wel 35% op de totale verwerkingstijd verwachten, dankzij snellere applicatie en kortere uitdamptijden. Daarnaast is minder materiaal nodig, wat nog een extra besparing van 20% oplevert,” voegt Boschetti toe.

De Glasurit 100 Line maakt gebruik van een innovatieve pigmenttechnologie, waarmee schadeherstelbedrijven voorbereid zijn op het huidige en toekomstige spectrum van schitterende kleuren in de auto-industrie. De kleurstabiliteit van de 100 Line is uitstekend en zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast loopt Glasurit voorop met digitale oplossingen voor kleurmanagement en tilt met de spectrofotometer RatioScan 12/6 het zoeken naar de juiste kleur naar een nieuw niveau. Klanten kunnen gemakkelijk en snel de precieze kleuren bepalen en hebben toegang tot miljoenen kleurformules.

www.100line.glasurit.com

Dit bericht delen?