Category: Autonieuws

Hyundai i20 in sportieve N Line-uitvoering

In navolging van de onthulling van de compleet nieuwe generatie i20 presenteert Hyundai nu een extra sportieve variant: de i20 in N Line-uitvoering. Deze nieuwe Hyundai i20 N Line combineert krachtige looks met een zeer rijke, sportieve uitrusting.
Net als de andere aantrekkelijke N Line-modellen binnen het Hyundai-gamma heeft ook de Hyundai i20 N Line diverse designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai. De levering van de nieuwe Hyundai i20 N Line start in de lente van 2021. De Hyundai i20 N Line-uitvoering combineert de uitgebreide connectiviteits- en veiligheidstechnologie van de geheel nieuwe i20 met de sportiviteit en de extra uitrusting van het inmiddels welbekende en bovendien populaire N Line-uitrustingsniveau van Hyundai.
Exclusieve performance-styling
‘Met de geheel nieuwe i20 N Line brengen we onze stijlvolle en sportieve uitrustingsoptie voor het eerst naar de i20’, aldus Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing en Product bij Hyundai Motor Europe. ‘Met de nieuwe Hyundai i20 N Line voldoen we nog meer aan de behoeften van een nog bredere klantengroep door exclusieve performance-styling aan te bieden, geïnspireerd op ons merk N waarmee we de connectie tussen ons merk en de autosport benadrukken.’

De styling van de Hyundai i20 N Line is overduidelijk beïnvloed door autosport. Om dit extra te benadrukken heeft de N Line-uitvoering sportieve grijze accenten en een slanke achterbumper die samen de optische en aerodynamische prestaties versterken.

www.hyundai.nl

Dit bericht delen?