Category: Autowas en onderhoud

Kroon-Oil breidt dienstenpakket uit met Lube Check

Kroon-Oil B.V. breidt haar dienstenpakket per direct uit met Lube Check, een uitgebreid programma van smeermiddelenanalyses. Lube Check voorziet in analyses voor motoroliën, industrieproducten en specials. Het invullen van de benodigde formulieren gebeurt online en is geheel geautomatiseerd waardoor men tegelijk werkt aan een online database met uitslagen.

Mondiale kennis

Het Lube Check laboratorium is aangesloten bij WearCheck International, een mondiale groep van deskundige laboratoria. Dankzij de kennis die zij wereldwijd opdoen uit analyses van smeermiddelen in bepaalde machines, kunnen zeer adequate uitspraken worden gedaan over de staat van een machine of voertuig.

Kroon-Oil Lube Check voorziet tegen aantrekkelijke tarieven in uiteenlopende analyses. Doordat analyses geheel digitaal worden afgehandeld, bouwt het systeem tegelijkertijd aan een historie per machine of voertuig. Vanaf 3 analyses voor een bepaald object, worden trendanalyses inzichtelijk voor de gebruikers van Lube Check. Op die manier krijgt men een goed beeld van de staat van de machines.

Periodiek onderhoud is belangrijk voor de continuïteit van het machine- en wagenpark. Regelmatig uitvoeren van smeermiddelenanalyses is een goede leidraad bij het inplannen van onderhoud. Men krijgt inzicht in de conditie van het materiaal en kan tijdig reparaties uitvoeren of smeermiddelen vervangen. Hiermee wordt de levensduur van machines op termijn verlengd en bespaart men kosten.

Smeermiddelenspecialist

Bij Kroon-Oil staat een uitgebreid, actueel en kwalitatief hoogwaardig productassortiment hoog in het vaandel. Een dynamische bedrijfstak en voortdurende technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen. Een flexibel productbeleid is hierbij van doorslaggevend belang. Het productassortiment wordt voortdurend getoetst en regelmatig aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. Verbetering en vooruitgang zijn hierbij de sleutelwoorden.

www.kroon-oil.com

Dit bericht delen?