Category: Autowas en onderhoud

Kroon-Oil exclusieve smeermiddelenpartner MP Motorsport in 2021 & 2022

Het Nederlandse MP Motorsport is een ambitieus raceteam met een groot internationaal karakter. Met deelname in de Formule 2, 3, 4 en Formule Renault 2.0 is het credo letterlijk “the road to Formula One”. 

MP Motorsport helpt talentvolle coureurs, vanaf de eerste ervaringen in een monoposto, op hun weg naar de F1 of andere professionele raceklassen. Ze geloven dat je met echte passie en toewijding alles kunt bereiken. 

Puur Nederlandse combinatie

De samenwerking met MP Motorsport is voor Kroon-Oil een belangrijke en inmiddels vaste waarde. Voor Kroon-Oil betekent het internationale aanwezigheid op de hoogste podia van de autosport. Wereldwijd maken Kroon-Oil klanten in de communicatie gebruik van de spectaculaire materialen die de samenwerking oplevert. Deze puur Nederlandse combinatie werkt intensief en proactief samen en levert al jaren fantastische resultaten op, zowel op sportief als zakelijk gebied. Dat maakt Kroon-Oil een trotse technische partner van MP Motorsport. Het smeermiddelenmerk uit Almelo is dan ook verheugd om aan te kunnen kondigen dat het partnerschap is verlengd met 2 jaar! 

Technische ondersteuning op hoogste niveau

Partner zijn op het hoogste niveau van motorsport vereist aanzienlijke ondersteuning en technische kennis. Kroon-Oil zal haar jarenlange ervaring gebruiken om het team te helpen op het gebied van smeermiddelen en onderhoudsproducten. 

www.kroon-oil.com

Dit bericht delen?