Category: Autowas en onderhoud

Kroon-Oil introduceert serie hoogwaardige additieven

Kroon-Oil heeft het productassortiment uitgebreid met een reeks hoogwaardige additieven. Deze zorgen voor bescherming, reiniging en optimalisatie van brandstof-, olie- en koelsystemen: chemische ‘gereedschappen’ die probleemoplossend werken voor verschillende toepassingen.
De afgelopen jaren is een stijging zichtbaar in het gebruik van additieven. Onder andere door de komst van biobrandstoffen reduceren we de CO2-uitstoot maar hebben systemen het zwaarder te verduren. Zoals de E10 (benzine) en dieselbrandstoffen met bio component die die het brandstofsysteem zwaarder belasten.

Diesel en Petrol treatment
Het toevoegen van een brandstof additief aan de brandstof zorgt voor een essentiële reiniging van het systeem en draagt bij aan optimale prestaties van de motor. De nieuwe lijn additieven bevat producten voor zowel benzine- als dieselsystemen. De Kroon-Oil additieven onderscheiden zich door hoog geconcentreerde professionele formulaties.

Olie- en koelsysteem-additieven
Daarnaast ontwikkelde Kroon-Oil een reeks additieven specifiek voor olie- en koelsystemen. Olie-additieven hebben een herstellende en preventieve werking en verlengen de levensduur van de motor en motoronderdelen. Daarbij kunnen ze het olieverbruik verlagen of lekkages dichten om een dure reparatie te vermijden. Koelsysteem-additieven zijn ontwikkeld voor het reinigen van koelsystemen die vervuild zijn. Vervuilde systemen tasten het koelvermogen ernstig aan. Dankzij de speciale additieven wordt de werking van het systeem significant verbeterd.

www.kroon-oil.com

Dit bericht delen?