Category: Autowas en onderhoud

Kroon-Oil neem PowerFlush-adapteradvies op in productadviesdatabase

Kroon-Oil’s productadviesdatabase is recent uitgebreid met adapteradvies voor de PowerFlush-behandeling. Een unieke feature die in één oogopslag duidelijk maakt welke adapter gebruikt moet worden voor de te behandelen automatische transmissie. De uitbreiding in het productadvies maakt werken met PowerFlush voor zowel de grossier als de garagist aanzienlijk eenvoudiger.

Kroon-Oil legde alle ervaringen op het gebied van benodigde adapters voor een automaatspoeling vast in een database. Daardoor waren zij in staat om de online adviestool uit te breiden met een overzicht van beschikbare PowerFlush-adapters voor een bepaalde automatische transmissie. Op dit moment is er al een dekking van 75%. De komende tijd wordt de database continu aangevuld met nieuwe beschikbare informatie. Eind vorig jaar introduceerde de smeermiddelenproducent al de PowerFlush TPE. Een doorontwikkeling op het PowerFlush-automaatspoelconcept. De namen van de adapters in het advies bevatten daarom de codes van zowel de eerste generatie PowerFlush als de nieuwe TPE codes. Voor mensen die werken met het PowerFlush-apparaat zijn deze codes erg herkenbaar.

Smeermiddelenspecialist

Bij Kroon-Oil staat een uitgebreid, actueel en kwalitatief hoogwaardig productassortiment hoog in het vaandel. Een dynamische bedrijfstak en voortdurende technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen. Een flexibel productbeleid is hierbij van doorslaggevend belang. Het productassortiment wordt voortdurend getoetst en regelmatig aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. Verbetering en vooruitgang zijn hierbij de sleutelwoorden.

www.kroon-oil.com

Dit bericht delen?