Category: Werkplaats

Landelijke dekking voor vullen HFO 1234YF-aircosystemen

Profile en Airco Techniek hebben een inkoopsamenwerking gesloten waardoor er een landelijke dekking is voor de aircoservice aan systemen met het nieuwe koudemiddel. Het merendeel van de Profile-vestigingen heeft geïnvesteerd in een HFO-aircovulstation om een nog betere service te kunnen bieden aan haar klanten.

Het nieuwe koudemiddel HFO 1234YF is minder schadelijk voor het milieu. Maar bij het aanbieden van dit nieuwe koudemiddel zijn flinke investeringen gemoeid. Omdat niet iedere lokale garage de mogelijkheid heeft om hierin te investeren, was er voorheen geen landelijke dekking. Airco Techniek kreeg jaarlijks veel aanvragen voor het vullen van HFO-aircosystemen. Aan deze vraag kon eerder niet worden voldaan omdat het bedrijf geen landelijke dekking heeft met mobiele aircoservice.

Investering in de toekomst

Johan van Egmond, eigenaar van Airco Techniek: “Investeren in het nieuwe koudemiddel is een investering in de toekomst. Door de inkoopsamenwerking staan er meer van onze machines bij Profile-vestigingen en ontvangt Profile meer klanten door onze doorverwijzing. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

Dit bericht delen?