Category: Banden

LASSA presenteert eerste vierseizoenenband MULTIWAYS

Het Turkse bandenmerk LASSA komt met de nieuwe vierseizoenen band MULTIWAYS. Naar eigen zeggen het beste van twee werelden. Het profiel is afgeleid van de succesvolle winterband Snoways Era die al jaren top prestaties levert in winterse condities.

Extra aandacht is besteed aan de verbeterde prestaties op nat wegdek en aquaplanning. Het compound is volgens de laatste ontwikkeling met Protech technologie die ook in de bekende zomerprofielen Driveways en Driveways Sport zijn toegepast. De markt voor allseasonbanden is steeds meer gegroeid de afgelopen jaren in Europa en LASSA is ervan overtuigd dat zij een kwaliteitsband leveren binnen het vierseizoenen segment.

Exclusief importeur voor de Benelux, S&H Tyres B.V. te Moerdijk, zal op zeer korte termijn de eerste maten op voorraad krijgen. In totaal zal LASSA het pakket uitbreiden naar 16 maten gedurende 2018, uitlopend van 14 tot 18 Inch.

Mooie winstmarges bandenspecialist

“S&H Tyres heeft een uitgebreid dealernetwerk in de gehele Benelux, met uitgebreide ondersteuning in verkoop en marketing”, aldus Ronald Lems van S&H Tyres. “Middels regiobescherming en een strikt internetbeleid zorgen wij ervoor dat LASSA een merk is en blijft waar de bandenspecialist nog goed geld aan kan verdienen en niet beconcurreerd wordt door concullega’s. LASSA zal niet tot nauwelijks op internet te vinden zijn en zeker niet tegen dumpprijzen. Met een actieve ondersteuning van S&H Tyres heeft de bandenspecialist een merk in handen waar een jarenlange succesvolle samenwerking uitkomt. Wij zijn op zoek naar enthousiaste bandenspecialisten die in dit concept geloven. Uiteraard moet dit niet in overlap zijn met onze huidige dealers”.

www.sh-tyres.nl

Dit bericht delen?